A Magyar Fejlesztési Intézet támogatja a vállalatirányítási és ügyfélkapcsolat-kezelő szoftverekkel, és a kapcsolódó megoldásokkal foglalkozó termékek bevezetését. Ezek a rendszerek a kis-, közepes- és nagyméretű szervezeteket segítik ügyvitelük automatizálásában, nyereségesebb működésükben és növekedésük felgyorsításában. A vállalatmérettől függő igényeknek megfelelően tervezett és fejlesztett alkalmazások ügyfeleink igényeihez szabott speciális szolgáltatásokat és támogatást biztosítanak.

Alkalmazásaik átfogóan optimalizálják a vállalatok stratégiai folyamatait a pénzügy, az üzleti adatelemzés, a humánerőforrások, a projektvezetés, az ügyfélkapcsolat-kezelés, a helyszíni szervizelés, az ellátási lánckezelés, az e-kereskedelem és a termelésirányítás terén. Azáltal, hogy alkalmazottaik, ügyfeleik és beszállítóik korszerű megoldásokkal kommunikálhatnak és működhetnek együtt egymással, a vállalatok időben reagálhatnak, megalapozott stratégiákat dolgozhatnak ki, és azokat kellő gyorsasággal hajthatják végre.

A vállalatirányítási rendszerek olyan hatékony eszközt adnak a vállalatok kezébe, amellyel integrálhatják és automatizálhatják folyamataikat az ügyfelek magasabb szintű kiszolgálása, támogatása érdekében. Az alábbi rendszerek a vállalati érdekeket állítják szinte az összes tranzakció középpontjába, ez által biztosítva az egységes és naprakész információ megosztását azon alkalmazottak között, akik erre támaszkodva a lehető legjobb szolgáltatást nyújthatják ügyfeleiknek.

Microsoft Dynamics NAV


A Microsoft Dynamics NAV növekvő kis- és középvállalatok számára kínál átfogó megoldást a pénzügyi folyamatok, az ügyfélkezelés és az elosztási csatornák folyamatainak optimalizálására
. Az egyszerűen használható és karbantartható vállalatirányítási rendszer maximalizálja a termelékenységet, és a vevőszolgálatok tökéletesítésével növeli a vevői elégedettséget.

A teljes mértékben személyre szabható Microsoft Dynamics NAV lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy az igényeiknek megfelelő vállalatirányítási rendszert alakítsanak ki. Az ebből eredő, megnövekedett kapacitásnak köszönhetően könnyebb alkalmazkodni a piac változásaihoz, mégpedig anélkül, hogy ez gátolná a napi működést. Iparági programjuk keretében a Microsoft Dynamics NAV partnerek számos vertikális megoldást kínálnak. A vertikumok speciális igényeit lefedő megoldás ráépül a vállalatirányítási rendszer széleskörű alapfunkcióira, azokat szorosan integrálva működik. Számos esetben helyi partnerek nemzetközileg elterjedt, piacvezető megoldásokat honosítanak – a magyar piaci igényeknek megfelelően testre szabva. A partnerek iparági ismereteinek köszönhetően ügyfeleink saját problémáikra, üzleti folyamataikra választ adó, integrált megoldást kapnak.

SAP Business One


Az SAP Business One olyan integrált vállalatirányítási és ügyviteli szoftver-rendszer, amely a már stabilizálódott, de nagyobb célok felé törő néhány százmillió és pár milliárd forint közötti éves árbevételű vállalkozások számára nyújt azonnali és hosszú távú segítséget. Az SAP olyan komplex vállalatirányítási szoftvert kínál, amely gyorsan bevezethető, egyszerűen használható és hatékonyan használja ki a meglévő informatikai infrastruktúrát. Ráadásul a program megfizethető, így megvásárlása ésszerű beruházásnak minősül.

Az SAP Business One az Ön kezébe adja az irányítást, és ellátja olyan kulcsfontosságú, naprakész információkkal, amelyek nélkülözhetetlenek a megalapozott üzleti döntések meghozatalához. Az SAP Business One támogatja a vállalkozás összes kulcsfontosságú területének, részlegének működését, így Ön egyszerűen kézben tarthatja üzletmenetét és növelheti nyereségét. A rendszer új igények felmerülésekor könnyedén átalakítható, szükség esetén kibővíthető új funkciókkal, és a felhasználók akár önállóan is végrehajthatnak módosításokat. Az SAP Business One szoftver olyan minősített üzleti partnerek világméretű hálózatát biztosítja, amelyek az SAP globális ismereteinek birtokában nyújtanak a helyi adottságoknak és igényeknek megfelelő szolgáltatásokat, és támogatást.

Amennyiben további információt, referenciát kér cégünk tevékenységeiről, kérjük, vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot.

Telefon: 06 (20) 613-25-80
E-mail: info@mfiorg.hu