A Magyar Fejlesztési Intézet Nonprofit Zrt. tevékenységének középpontjában
a kutatás-fejlesztés, az innovatív eljárások, termékek és szolgáltatások megalkotása áll.


A globális kihívások megkövetelik a sikeres vállalkozások alkalmazkodását, versenyképességének növelését, aminek alapja a különböző termékekhez, szolgáltatásokhoz és technológiákhoz kapcsolódó innováció alkalmazása.
Ez nélkülözhetetlenné tesz olyan szakembereket, kutatókat, akik az üzleti élet – mind a világgazdaság, Európa és Magyarország – fejlődési tendenciáinak, folyamatainak elemzésére képesek.

Feladataink hatékony végzését és eredményeinek sikerét szakmai szervezetek, független szakértők, tanácsadók bevonásával biztosítjuk. Szakembereink és kutatási háttérbázisunk segítségével a legkülönbözőbb területeken felmerülő problémákra nyújtunk hatékony és innovatív megoldást, agrártevékenységek optimalizálásától, a számítógépes hálózatok erőforrás felügyeletéig, menedzseléséig.

A tudományos munkát gyakorlati szakemberek irányításával, iránymutatásával végezzük, biztosítva eredményeink hasznosíthatóságát. Legyen szó akár gyors megtérülést biztosító megújuló energiaforrások hatékony hasznosításáról, energia menedzsment rendszerek kiépítéséről, vagy pénzügyi intézmények hálózatfejlesztéséről. Munkatársainkkal arra törekszünk, hogy az elméleti kutató-, fejlesztő munka a gyakorlatban értékelhető, kézzelfogható eredménnyel szolgáljon.

Az innovációs eljárások, szolgáltatások és termékek széles körben való elterjesztése többféle forrásból finanszírozható: az Intézet több finanszírozási forrás felhasználására is jogosult. Ezek az innovációt ösztönző források magukba foglalják az Európai Uniós támogatásokat, a nemzeti innovációt ösztönző forrásokat, a különböző törvényi előírásokban meghatározott kutatás-fejlesztési költségek elszámolhatóságát.

A Magyar Fejlesztési Intézet ezen financiális lehetőségek hatékony hasznosítását teszi lehetővé. Tanácsadóink segítenek abban, hogy a vállalkozás növelhesse versenyképességét olyan saját forrásokból is, amelyek nem jelentenek többlet kiadást, költséget!